by Grieksblauw

Bijzondere accomodaties

Lefkada balkon

Griekenland biedt het mooiste decor voor bijzondere accomodaties. Een traditionele Bed & Breakfast midden op een Grieks dorpsplein of een luxe appartement waarbij je zo het strand op kunt lopen. Het is er allemaal! Als ik onder de indruk ben van een plek, dan deel ik het graag hier. Bijzonder kan voor mij betekenen dat het een prachtige lokatie heeft, maar voor mij staat de Griekse gastvrijheid op nummer één. 

Griekse gastvrijheid is voor mij:

💙 Zwaaiend opgehaald worden bij de (lucht) haven

💙 fruit uit eigen tuin op je keukentafel (wijn mag ook)

💙Uitnodiging voor de familie BBQ

💙Een bordje versgebakken cake 

💙Een fles water in je ijskast

Deze factor is voor mij al vanzelfsprekend. Grieken zijn gewoon kampioenen in gastvrijheid. Zodra het eens gebeurd dat deze factor ontbreekt, dan is dat ook meteen een koude douche voor mij. Als ik een accommodatie zoek ga ik ook vaak voor een particulier verblijf of een familiebedrijfje. En die zijn er genoeg in Griekenland. Ik zet deze pareltjes graag in de spotlights zodat jij ze bij het plannen van jouw Griekse avontuur niet mist. En vooral ook dat ze jou niet missen! 

Mijn favorieten

Jouw accommodatie Grieksblauw? Ik kom graag langs! Mail mij hieronder ⬇️⬇️⬇️