Travelers trip: ga mee met Grieksblauw

by Grieksblauw
messinia watervallen Griekenland

Travelers trip

Grieksblauw Style

Varen op een zeilboot naar onbewoonde eilanden in de knalblauwe Ionische zee, verblijven tussen de olijfbomen met een cocktail in de hand en de wilde natuur in op zoek naar de mooiste watervallen! Avontuurlijk, maar ook comfortabel. 

Ik heb een 6-daagse reis samengesteld die ik voor een hele scherpe prijs aan 6(!) reizigers mag aanbieden: een try-out, dus een eenmalig aanbod. Je mag je solo aanmelden en het huisje delen met een reisgenoot, maar je kunt ook zelf een kamergenoot meenemen.

Sneakpeak ⬇️⬇️⬇️

Reisperiode

22 mei - 27 mei 2024

Bestemming

Het onontdekte Messinia (West Peloponnesos)

Voor deze reis heb ik een stukje Griekenland uitgekozen dat nog vrij onbekend is, maar heel veel te bieden heeft. Messinia heeft een prachtige natuur, stranden en ligt vol met geschiedenis.

Verblijf

5 overnachtingen in luxe tussen de Griekse olijfbomen

Deze bijzondere accommodatie ligt verscholen tussen velden met watermeloenen en olijfbomen. We doen even net alsof we local en traditioneel gaan, maar je mag dit landgoed best luxe noemen. Je deelt een knusse maisonette (2 verdiepingen) met een medereiziger. Elk huisje heeft een ruim balkon met zicht op de olijfbomen en de zee! Voor meer info over deze mooie accommodatie kun je op de blauwe knop hiernaast drukken.

Eten

Elke ochtend ontbijten aan het zwembad incl. palmboom

Dagelijks kun je een ontbijtbuffet verwachten met lokale producten en verse cake.

Avontuur

Met onze privé zeilboot naar onbewoonde eilanden varen

Messinia heeft veel natuur en voor de uitgestrekte kust liggen onbewoonde eilanden. We gaan zeilen op de blauwe Ionische zee
en de ruige natuur in met een ervaren gids op zoek naar de mooiste watervallen.

Vervoer

Roadtrippen in onze eigen auto's

Bij aankomst op het vliegveld staat er een auto klaar. De auto deel je met 1 reisgenoot.

Update: Deze reis is volgeboekt, maar je kunt het onderstaande formulier gebruiken om informatie te ontvangen voor de volgende reis!

✈️ Transavia vliegt rechtstreeks op Kalamata airport: Ticket nog even zelf boeken!

Inclusief

Verblijf in traditionele maisonette (gedeeld met 1 medereiziger) 

Ontbijtbuffet

Auto (2 deelnemers per auto)

Dagtrip met privé zeilboot

Dagtrip Neda river: canyoning met gids

Exclusief

Vliegtickets Amsterdam – Kalamata 

Brandstof deelauto

Entrée bezienswaardigheden

Lunch & diner 

Opties: wijnproeverij, kookles, yoga

Programma (onder voorbehoud)

Dag 1

Aankomst bij het comfortabele retreat met een zwembad, poolbar en wuivende palmboom. Nadat je bent geïnstalleerd, drinken we samen een welkomstdrankje op het dakterras met zeezicht! De rest van de dag kun je lekker bijkomen van de reis.  

Dag 2

Dit wordt een dag waar je nog lang van zult nagenieten! Vandaag gaan we het water op met onze eigen privé zeilboot. Voor de kust van Messinia liggen een aantal onbewoonde eilandjes met knalblauwe baaitjes. De gehele middag leef je als god in Griekenland met de prachtigste uitzichten. Uiteraard ook gelegenheid om te zwemmen, snorkelen en de eilanden te verkennen. Het Griekse Paradijs!

Dag 3

Je mag uitrusten aan het zwembad, maar je kunt ook…

…naar de stad Pilos gaan. In de ochtend drink je koffie op het plein of bezoek je het kasteel. Als je wilt kun je gaan lunchen tussen de locals aan de boulevard.

Na de lunch rij je naar het fotogenieke Voidokilia beach. De klim naar het oude kasteel van Navarino leidt naar het mooiste uitzicht over de baai. Het is een flinke klim, maar beneden wacht het blauwe zeewater. Zullen we als afsluiter nog een drankje doen aan de boulevard van Gialova?

Dag 4

De Neda river! Dit gebied herbergt een paar mooie watervallen en ruige natuur. Samen met een gids trekken we door de rivier en plonsen we van mystieke watervallen. Wees niet bang: Geschikt voor alle leeftijden en niveaus Meer info lees je hier .

Dag 5

Dit is jouw laatste dag en je kunt natuurlijk naar een geweldig strand. Maar je kunt ook…

..naar de stad Kalamata, het oude Messinia of de watervallen van Polylimnio. Of doen we een kookles en wijnproeverij tussen de olijfbomen? Je hebt een auto, dus flexibiliteit genoeg!

Dag 6

Na het laatste ontbijt rij je terug naar de luchthaven van Kalamata en kijk je vast en zeker terug op een onvergetelijke trip! 

Meer lezen

🇬🇧 Translate »