by Grieksblauw

Griekenland in Nederland

Veel Grieken zijn ondernemers! Gelukkig zijn er een flink aantal daarvan in Nederland te vinden. Mogelijk ook te danken aan de financiële Griekse crisis rond het jaar 2009, want waarom zou je anders zo’n mooi land verruilen voor ons koude kikkerland?  Uiteraard ben ik daar dankbaar voor, want zo heb ik mijn favoriete land ook in de buurt als ik thuis ben.

Wanneer ik denk dat ze het Grieksblauwe gevoel in zich hebben, dan breng ik een bezoekje om dit voor jullie te testen. Op deze pagina vind je de Griekse entrepreneurs waarvan ik vind dat ze in de spotlights gezet dienen te worden. De reden hiervoor kan zijn dat ze hele mooie producten verkopen of hun vak goed verstaan. Uiteraard staat de Griekse gastvrijheid hier voorop. Als ik het warme Griekse gevoel krijg wanneer ik de drempel over stap, dan zijn er al flink wat punten gescoord! Aangezien ik met Grieksblauw altijd op zoek ben naar authentieke verhalen, kan dat ook een reden zijn om ze een podium te geven. Ik ben sowieso dol op een hoog entertainmentgehalte! Laat ik nou net het idee hebben dat veel Grieken hiermee zijn geboren. 

Griekse ondernemers in Nederland

Als je een leuke Griekse toko kent of zelf bent, vul het contactformulier in ⬇️⬇️⬇️ 

Ik kom graag langs! 

Een Griekse Ondernemer die ik MOET checken?
Mail mij hier! ⬇️⬇️⬇️